Blog

Nov 08

Wat Is Werkkapitaal?

Werkkapitaal is een alomvattende beschrijving met een vage betekenis. Maar wat is werkkapitaal nu juist en hoe voldoe je aan die behoefte naar direct beschikbaar werkkapitaal.

Oct 14

Uw Factoringovereenkomst Begrijpen

U heeft de beste financiƫle optie voor uw bedrijf gevonden, u heeft factormaatschappijen geƫvalueerd en nu heeft u een factoringovereenkomst voor u liggen. Maar de voorwaarden zijn zo verwarrend dat het nog steeds verkeerd aanvoelt.

Sep 14

Hoe Kies Je Een Factormaatschappij

Wachten op betaling is de grootste frustratie voor vele bedrijven. Dit kan vooral betrekking hebben op bedrijven met seizoensgebonden zaken, hobbelige cash-flow of lange betalingstermijnen. Sommige klanten vragen om gunstige voorwaarden of zijn simpelweg trage betalers. Met factoring kan u facturen omtoveren in werkkapitaal dat u kan gebruiken om uw bedrijf te leiden, werkzaamheden uitbreiden of nieuw personeel inhuren.

Aug 05

MKB Factoring Op Zijn Best

Factoring verlicht de druk op uw MKB onderneming door het vrijmaken van het werkkapitaal dat vast ligt in onbetaalde facturen, terwijl onze deskundigen zich bezig houden met verzamelen van de betalingen. Op deze pagina hebben we het over:

Jul 14

5 Misverstanden Over Facturen Verkopen

Het verkopen van facturen wordt vaak afgekeurd, maar dat heeft vooral te maken met veel geruchten die de ronde doen over factoring. Port Finance tracht hier 5 misverstanden over het verkopen van facturen de wereld uit te helpen.

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief