Factoring

Port Finance bespaart u tijd en geld door het versnellen van uw positieve cash flow en het direct verhogen van uw liquiditeit. Wij bieden ondernemingen een simpele manier om hun liquiditeit te verbeteren door hun factuur binnen 24u uit te betalen.
  •   Direct beschikking over uw geld
  •   Geen minimale jaaromzet vereist
  •   Professioneel debiteurenbeheer en deskundige debiteurenbewaking
  •   Geen onverwachte extra kosten
  •   Voor alle typen bedrijven, groot en klein

Zo werkt factoring

Factoring is het cash-management beheer bij uitstek voor bedrijven. Het is zeer algemeen in bepaalde industrieën waar langdurige vordering deel uitmaken van het zakelijke gebeuren. In onze typische factoring overeenkomsten, maakt u een verkoop, levert het product of dienst en stelt een factuur op. Port Finance koopt deze factuur en betaald het factuurbedrag binnen 24u aan u uit. U stuurt simpelweg de factuur aan uw klant en bezorgt een kopie aan Port Finance. Daarna hoeft u zich geen zorgen meer te maken: Wij nemen het debiteurenbeheer en bewaken daarbij uw debiteurenrisico.

Totaaloplossing voor uw liquiditeit

Marktleiders, MKB bedrijven, ZZP’ers, freelancers, aannemers, dienstverleners, detacheringsbedrijven, accountants en vele andere ondernemingen vertrouwen dagelijks op factoring om hun werkkapitaal te verbeteren. Grote bedrijven maken reeds jarenlang gebruik van de factoring methode, maar het is pas recentelijk een populaire keuze aan het worden voor MKB'ers en ZZP'ers, door de scherpe tarieven en eenvoudige werkwijze van ons.

Klaar om gebruik te maken van factoring?

Wij hanteren scherpe tarieven, er is geen minimale omzet vereist en dankzij ons snelle acceptatieproces kan uw factoring reeds binnen 24u beginnen.

Ik wil een offerte  

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief