Blog

May 14

Waarom Factoring voor Consultants?

Als consultant maakt u gebruik van medewerkers of huurt u freelancers in voor uw nieuwe projecten. M.a.w. uw loonkosten liggen erg hoog. Het bekostigen van deze uitgaven is erg moeilijk voor consulting bedrijven. Klanten willen facturen binnen 30 dagen betalen en dat is financieel overbelastend voor uw onderneming.

May 07

Stapelfinanciering en hoe Factoring daarin bijdraagt

Door de terughoudendheid van banken en investeerders, is bedrijfsfinanciering de afgelopen jaren ontzettend veranderd. Steeds meer ondernemingen maken daarom gebruik van stapelfinanciering en specifieke financieringsvormen zoals factoring.

Apr 30

Meerwaarde Factoring voor MKB Bedrijven

Heeft u als MKB’er te maken met facturen die te laat betaald worden? Dan zal dit, net zoals bij andere bedrijven, de groei van uw onderneming afremmen. Wanneer u kiest voor factoring, koopt Port Finance uw facturen en betalen we ze binnen drie werkdagen aan u uit.

Apr 23

Factoring: Wat Doet Dat Op De Balans Van De Onderneming

Factoring heeft een positief effect op de balans. Het zorgt voor een verlaging van de balans door het verkopen van vorderingen, wat een verbetering van de eigenvermogenspositie als gevolg heeft.

Aug 31

Cash Flow Verbeteren Met Factoring

Hoe kan je je cash flow verbeteren met factoring? Factoring zorgt ervoor dat je sneller betaald wordt, waardoor je cash reserves meteen opgebouwd worden i.p.v. één of twee maanden te moeten wachten. En met meer geld op zak kan je bedrijf groeien zonder vertraging.

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief