Blog

Jun 30

Sneller betaald worden met Factoring

Nadat u producten of diensten heeft geleverd, verstuurt u daarna de facturen. Vaak moet u dan 30 dagen of langer wachten vooraleer u de betaling mag ontvangen. Voor veel bedrijven is dat nefast voor de groei en ontwikkeling van hun activiteiten. Factoring is de voordeligste oplossing om sneller betaald te worden.

Jun 15

Waarom Factoring Gebruiken?

De belangrijkste reden dat bedrijven kiezen voor factoring, is omdat ze snel over werkkapitaal willen beschikken in de plaats van 30 dagen of meer te moeten wachten voor een klant zal betalen.

Jun 03

Wanneer is factoring zinvol voor mij?

Om succesvol gebruik te maken van factoring, moet je eerst te weten komen of het zinvol is voor jou en of je de ideale kandidaat bent voor factoring.

May 31

5 Goede Redenen Voor Factoring

Voldoende kapitaal beschikbaar hebben op korte en lange termijn is één van de uitdagingen bij het leiden van een bedrijf. Meestal krijgt dit pas aandacht op het moment dat er niet voldoende werkkapitaal aanwezig is. Hier zijn 5 goede redenen voor factoring die u in acht kan nemen bij uw strategische planning op lange termijn.

May 27

Welke vormen van factoring zijn er?

Factoring is het proces waarbij een bedrijf enkele of al haar openstaande facturen verkoopt aan een factormaatschappij voor een voorschot op de totale waarde. Welke vormen van factoring er juist zijn, bespreken we hier om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden.

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief