Verkopen van je vordering

30 August 2017 - Jolanda Talen

Je kan je vordering verkopen aan factormaatschappij Port Finance, op die manier ontvangt u direct geld op uw rekening in de vorm van een voorschot.

Als MKB'er of ZZP'er lever je goederen of diensten en factureer je achteraf. Daarna moet je vaak 30, 60 of 90 dagen wachten op de betaling van je klant. Een service die elke klant van je verwacht. Dergelijke betalingstermijnen kunnen echter een negatieve invloed hebben op de cash flow van je bedrijf. Hierdoor is er minder werkkapitaal beschikbaar op de cruciale momenten.

Als je te lang op je geld moet wachten, kost het je bedrijf ook geld. Belangrijke kansen zullen gemist worden en daardoor zal de groei van je bedrijf stagneren. Het opvolgen van deze openstaande debiteuren en de stress van niet betaalde facturen nemen veel tijd in beslag.

Om efficiënt en effectief te kunnen werken, moet je over werkkapitaal beschikken. Om dat probleem aan te pakken kan je kiezen voor factoring van Port Finance. Een eenvoudige manier om sneller werkkapitaal beschikbaar te stellen en minder tijd te spenderen aan debiteurenbeheer.

Na goedkeuring dien je enkel nog een factuur aan je klant te sturen en een kopie aan Port Finance. Binnen de 24u stort Port Finance een voorschot van het factuurbedrag op je rekening en nemen wij het verdere debiteurenbeheer op ons. Tevens bewaken wij ook het debiteurenrisico voor je onderneming.

Dankzij het verkopen van je vordering kan de focus weerlegt worden op de werkzaamheden en maak je je geen zorgen over openstaande facturen.

Factoring van Port Finance staat voor:

  • Scherpe factor tarieven
  • Geen minimale omzeteis
  • Vlotte acceptatie binnen 24u

Op zoek naar een factormaatschappij?

Wij zijn één van de beste factormaatschappijen in Nederland. Als je graag een offerte wil hebben, vul dan ons online formulier in of bel ons via 085 - 30 123 78

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Port Finance voor extra uitleg!

  085 - 30 123 78

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief