Factoring Voor Kleine Ondernemers

31 July 2017 - Jolanda Talen

Wij voorzien Factoring voor eenpersoonszaken en kleine ondernemers. Verbeter de cash flow van uw bedrijf voor openstaande facturen te verkopen.

30 tot 60 dagen wachten vooraleer een factuur voldaan is, is een groot probleem waar veel kleine ondernemers mee te maken hebben. De meeste hebben beperkte middelen en kunnen het zich niet veroorloven om zo lang te wachten op hun betaling (zeker niet wanneer ze zelf rekeningen moeten betalen!).

Factoring voor kleine ondernemers helpt zaakvoerders en zelfstandigen om het probleem van traag betalende klanten aan te pakken. In plaats van te wachten vooraleer klanten betalen, krijg je van een factormaatschappij meteen geld op de rekening. Dat geld kan je dan gebruiken om je eigen rekeningen te betalen, een nieuw project te starten en uw bedrijf te doen groeien.

Port Finance specialiseert zich in factoring voor kleine ondernemers. We begrijpen hoe kleine ondernemingen werken en beseffen dat ze een andere aanpak vereisen. Wij weten hoe we kleine ondernemers moeten helpen. Ze hebben niet de middelen van grotere bedrijven en dat verwachten we ook niet van hen. We passen onze processen aan zodat u, de kleine ondernemer, de financiering krijgt die u nodig heeft met een minimum aan gedoe.

Facturen Verkopen in 2 Stappen

Uw facturen verkopen is gemakkelijk. Bij Factoring handeen we uw factuur af in twee delen: het voorschot en de afrekening. Het voorschot wordt direct op uw rekening gestort zodra u de factuur heeft ingedient. Het voorschot dekt ongeveer 90% van de factuurwaarde.

De afrekening storten we op uw rekening zodra de klant zijn factuur betaald heeft, doorgaans dus na 30 tot 60 dagen. De afrekening dekt het resterende bedrag waarbij we de factoringkosten in mindering brengen.

Je kan meer leren door ons artikel 'Hoe Werkt Factoring?' te lezen.

Ook al uw facturen direct betaald?

Wij zijn gespecialiseerd in factoring voor kleine ondernemers en bieden competitieve tarieven. Ontvang vandaag nog een offerte en vul ons online formulier in. Spreek je liever meteen met één van onze experts, bel dan naar 085 - 30 123 78.

Vragen over dit artikel? Neem gerust even contact op met Port Finance voor extra uitleg!

  085 - 30 123 78

Schrijf je nu in voor onze tips en informatie.

Nieuwsbrief